ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

Νέο βιβλίο για παιδιά κάθε ηλικίας

«Η αλήθεια μέσα στα παραμύθια» είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Βικτωρίας Δικαιοπούλου. Σε συνέχεια του βιβλίου της «Παραμυθοχώρα», που πρόσφατα μεταφράστηκε και στα Αγγλικά,  η συγγραφέας Βικτωρία Δικαιοπούλου αποτυπώνει μερικές από τις αλήθειες της ζωής, μέσα σε 5 νέες διδακτικές ιστορίες. Τα παραμύθια αυτά, σκοπό έχουν να καλλιεργήσουν και να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Να κάνουν τους ανθρώπους να φανταστούν έναν καλύτερο κόσμο και ταυτόχρονα να γίνουν η πυξίδα που θα τους κατευθύνει. Η μαγεία και η φαντασία δίνουν λύσεις σε θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, οι ανθρώπινες σχέσεις, η εργατικότητα και η διαφορετικότητα.

Οι ιστορίες είναι το καλύτερο μέσον που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για να τονίσουν και να τοποθετήσουν καλύτερα τις σκέψεις τους και να γίνουν κατανοητοί, κυρίως από τα παιδιά. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και δίνει έμπνευση σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε ηλικία. Αυτά τα παραμύθια ζωντανεύουν μέσα από τις σκέψεις και τις πράξεις των ηρώων.

Ας ψάξουμε τους ήρωες παντού γύρω μας,  όχι μόνο στα παραμύθια και ας θυμηθούμε να κοιτάξουμε και μέσα μας, όπως πολύ σωστά λέει η συγγραφέας

Καλή ανάγνωση!

Η έκδοση στα Αγγλικά της «Παραμυθοχώρας»