ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Ο αετός και το κοράκι

Προσπαθώντας να καταλάβω, ποιο ακριβώς είναι το προσβλητικό, για κάποιους, περιεχόμενο της ιστοσελίδας του περιοδικού www.salamina4escape.com ώστε να μπλοκάρουν την άμεση δημοσίευση των άρθρων της στο facebook για τους δικούς τους κακόβουλους λόγους έπεσε το μάτι μου στην παρακάτω ιστορία την οποία βρήκα άκρως διδακτική και σας την παραθέτω

Το μόνο πουλί που τολμά να τσιμπήσει έναν αετό είναι το κοράκι. Κάθεται στην πλάτη του και δαγκώνει το λαιμό του. Ωστόσο, ο αετός δεν αποκρίνεται ούτε επιτίθεται στον κόρακα. Δεν χάνει χρόνο ή ενέργεια μαζί του. Απλά απλώνει τα φτερά του και αρχίζει να ανεβαίνει ψηλότερα στον ουρανό. Όσο πιο ψηλά πετάει, τόσο πιο δύσκολο είναι για το κοράκι να αναπνέει και έτσι πέφτει από την έλλειψη οξυγόνου. Ας σταματήσουμε λοιπόν να χάνουμε χρόνο με τα κάθε λογής κοράκια. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουμε θα εξαφανιστούν.

Θέλω επίσης, τελειώνοντας, να ευχαριστήσω όλους τους διαχειριστές των ομάδων  facebook  του νησιού, που δημοσιεύουν τις κοινοποιήσεις μας δείχνοντας  ότι πραγματικά παλεύουμε όλοι για ένα καλύτερο νησί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, χωρίς προσωπικές αντιπαλότητες και κακόβουλες ενέργειες. Ίσως με κάποιους να διαφωνούμε σε επιμέρους ζητήματα, αλλά σίγουρα συμφωνούμε ότι η φίμωση δεν είναι ενδεδειγμένος τρόπος να δείχνουμε την οποιαδήποτε διαφωνία μας.

Νικόλας ο…Ψαράς και για την αντιγραφή Νίκος Γιαννόπουλος