ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Κινησιολογία στην Πρακτική Σκοποβολή από τον ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ.

Συνεχίζει το πρόγραμμά του ακάθεκτος και με αγάπη για την Πρακτική Σκοποβολή ο Σκοπευτικός Σύλλογος του νησιού, ο ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ.

Μετά την επιτυχία του event που αφορούσε βασικά κομμάτια κινησιολογίας (δεν είναι μόνο περπατάω και ρίχνω σε ένα στόχο) βοηθώντας τον σκοπευτή, με απλή εφαρμογή να μειώσει δραματικά το χρόνο του σε ένα στάδιο, προσθέτει τη διαδικασία επαναφοράς σωστής σκοπευτικής στάσης, λαβής και πίεσης σκανδάλης μετά από μια μετακίνηση μας. Φυσικά θα προηγηθεί έλεγχος στάσης, λαβής και πίεσης σκανδάλης.. Καταργώντας μύθους και άλλες φιλοσοφικές θεωρίες, που κυκλοφορούν… Όπως πάντα με τον σκοπευτή του ομίλου  Ιωάννη Στρεμμένο να κάνει την παρουσίαση, επίδειξη και εκτέλεση όλων των προαναφερθέντων αποτυπωμένα στο χρονόμετρο, με την απαράμιλλη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό που τον διακατέχει.

 Ο Όμιλος υποστηρίζει 100% το πρόγραμμά του, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και σίγουρο αποτέλεσμα. Μέσα στους στόχους του ομίλου  είναι και οι εξής, φεύγοντας ο σκοπευτής από τις εγκαταστάσεις μας, να μην είναι συγχυσμένος και γεμάτος απορίες…

Ο ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ σας περιμένει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου του στη Σαλαμίνα για μια παρουσίαση που αφορά όλα τα επίπεδα σκοπευτών στις 10/10/20, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6945 399500 .