ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Akropolis Jet Raid 2020 Athens & Greek Island

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ,αγώνας ταχύτητας κλειστής πίστας στον κόλπο της Σαλαμίνας, στα πλαίσια του Akropolis Jet Raid 2020 Athens & Greek Island, με συμμετοχή αθλητών από Γαλλία, Βέλγιο, Κορσική, Άγιο Μαρτίνο, Γουαδελούπη, Ισπανία και Ελλάδα. Ρωτήσαμε την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κα. Ορσία Ραπατζίκου, για την σπουδαιότητα του αγώνα για το νησί. Να τι μας απάντησε:

«Η συμμετοχή της Σαλαμίνας σε τέτοιες διοργανώσεις έχει μεγάλη σημασία. Αυτόματα το νησί μας προβάλλεται και διαφημίζεται σε πολλές χώρες. Η επικοινωνία και η σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους διοργανωτές, και τα εύσημα που έχουμε εισπράξει από όλους αθλητές, συνοδούς και τεχνικούς  μας κάνουν υπερήφανους. Στις συναντήσεις μας μιλάμε για το νησί μας, την απλότητα της ομορφιάς του, και την ιστορικότητά του.  Ως έπαθλα των νικητών  αλλά και αναμνηστικά, πάντα επιλέγουμε στοιχεία από την ξακουστή ναυμαχία και την ιστορία του νησιού. Στόχος μας είναι η εξωστρέφεια του νησιού μας γιατί πιστεύουμε ότι αυτή είναι  η ανάπτυξή του σε όλους τους τομείς.»

Πίσω από τους αγώνες κρύβεται πολύ και αφανής δουλειά

Δείτε ένα μικρό φωτορεπορτάζ από τους αγώνες

Δείτε επίσης τον αγώνα στο link: http://www.facebook.com/salamina4escapewebzine/videos/653093848727205

καθώς και τις απονομές στους νικητές με τις δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχου Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη και του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου στο Link: http://www.facebook.com/salamina4escapewebzine/videos/791694135004234

Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος & Μάνος Παπαθεοχάρης