ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον «ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΘΕΟΧΑΡΗ»

                       Έκλεισαν τέσσερα χρόνια, από την ημέρα που μας αποχαιρέτησε ο πολυαγαπημένος του κοινού ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος υπήρξε ευρύτερα γνωστός ως «Αστυνόμος Στάθης Θεοχάρης», στην τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα ζωή», επί σειράν ετών και είχε καθηλώσει με την ερμηνεία του όλους τους Έλληνες. Πρωταγωνιστής και στην σειρά «Λάμψη», αλλά και σε πολλά ακόμη τηλεοπτικά σήριαλς, πρωταγωνιστής του Κινηματογράφου και κυρίως στο Θέατρο, άφησε πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο ξαφνικός θάνατός του τον Νοέμβριο του 2016 έφερε σε θλίψη και αμηχανία πολλούς από τους συναδέλφους του και όλους τους άπειρους θαυμαστές του, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και είχε συνδράμει πολύ κόσμο, τόσο στην ιδιωτική ζωή του, όσο και σαν βουλευτής σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωή και ιδιαίτερα στον Πολιτισμό.

Στην Σαλαμίνα, την οποία υπεραγαπούσε και τα τελευταία χρόνια είχε μόνιμη κατοικία στο Μπατσί, ο Γιώργος Βασιλείου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και συμμετείχε ενεργώς στα κοινά, τόσο σαν βουλευτής της Β΄ Πειραιά, όσο και σαν δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σαλαμίνας, τον οποίον μεταξύ άλλων, είχε βοηθήσει να επωφεληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προς την επιχορήγηση του προγράμματος αποχέτευσης του Δήμου. 

 Στην Σαλαμίνα, πάντα, σαν βουλευτής, είχε βοηθήσει και με επιχορηγήσεις πολλούς Εξωραϊστικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους και συνεργαζόταν σαν σκηνοθέτης με το τοπικό θεατρικό σχήμα «Το Θέατρο της Κούλουρης».